- Overig

Op de helft…

Hoera! Ik heb mijn assessment behaald. Ik ben weer dertig studiepunten rijker. Het assessment vond ik best pittig, maar ik ben erg blij met het resultaat. Ook de gesprekken met mijn assessoren hebben mij nieuwe inzichten gegeven voor de toekomst van mijn blog en mijn journalistieke profilering. Ik heb veel om over na te denken. Na afloop heb ik het gevierd met de andere Condorianen en tijdens het proosten drong het bij me door: ik ben exact op de helft van mijn studie. Wat vliegt de tijd toch snel voorbij. Ik weet nog zo goed hoe de ervaringsweek was en hoe de groepen van Condor werden verdeeld. Een jaar geleden wist ik dat ik een toffe stageplek had gescoord en nu is alweer het vierde semester afgerond. 

Samen met Stephanie, Cédric en Eline hebben we een domeinnaam gekocht voor ons datajournalistiekbedrijf DataBewijst. We hebben zowel een domeinnaam bij de KVK, als de Nederlandse en internationale versie voor onze toekomstige site. In de zomer gaat ieder voor zich brainstormen over de invulling van de site en in de laatste week van de vakantie stellen we het bedrijfsplan op. Ook wachten we nog antwoord van Pointer KRO-NCRV en de politie van Utrecht af voor eventuele verdere samenwerking. 

In de zomervakantie ga ik ook niet stilzitten. Hier en daar een opdracht voor De Kombinatie, de nieuwsbulletins gaan gewoon de hele zomer door en er moet ook nagedacht worden over DataBewijst. Maar ik ga ook zeker vakantie vieren en echt tot rust komen. Ik heb het afgelopen halfjaar keihard gewerkt voor mijn studie, maar nu is het tijd om de studie zelf even los te laten. Tot volgend schooljaar als ik begin aan mijn minor Toegepaste Communicatie & Creatie in Eindhoven (Fontys). Fijne vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.