- Overzicht

Brief aan de assessoren

Welkom op mijn blog! Het afgelopen halfjaar is voor mij, zoals gewoonlijk, weer enorm druk geweest. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk blogposts bij elkaar te voegen, maar alsnog heb ik er meer dan vijftig gepubliceerd. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik nu eenmaal aan veel projecten heb gewerkt, dus vandaar dit hoge aantal. Bij Dit ben ik! staat een korte tekst over mezelf. In Alles op een rijtje heb ik schematisch opgeschreven waar ik zoal naartoe ben geweest, wat voor literatuur ik heb gelezen en aan welke projecten ik heb gewerkt.

Over elk van mijn grote projecten heb ik een reflectie geschreven. Onderaan elke reflectie staan de competenties benoemd:
De Kombinatie
Nieuwsbulletins
Gedichten Perugia
Lost in Europe
Samenwerking met Art Rooijakkers
Duurzaam Bedrijfsleven
Data treinen
Data- en onderzoeksjournalistiek (algemeen)

Mijn blog is chronologisch opgebouwd. Bovenaan staat mijn meest recente post en hoe meer je naar beneden scrolt, hoe meer je terug in de tijd gaat. Ik raad aan om onderaan te beginnen, dus vanaf februari, en steeds meer naar het heden toe te werken. Zo is mijn reis het beste te volgen. In juni heb ik de meeste eindproducties en reflecties gepubliceerd. (Overigens heb ik in januari geschreven over het begin van het nieuwsbulletinproject, dus dat is ook handig om te lezen om de hele context te begrijpen.) Ik maak gebruik van categorieën, daar is een aparte zoekfunctie voor. De volgende zijn dit semester van toepassing:
– Audio
– Datajournalistiek
– De Kombinatie
– Evenementen, informatie en colleges
– Formule 1
– Fotoreportage
– Overig
– Overzicht
– Perugia
– Reflectie

Tijdens het assessment zal ik bepaalde projecten extra toelichten en vertellen hoe ik mezelf als journalist wil en kan profileren. Ik zou zeggen, veel succes en leesplezier. Tot 9 juli!

Vrolijke groet,
Mirthe

P.S. In de mail die ik heb gestuurd, staan de wachtwoorden voor vier blogposts. Mocht er iets niet goed gaan, dan zou ik gewoon een mail naar mij sturen. Dan verzin ik een oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.